-921_2-
Bannerhely száma: 921
Méret: 468 x 60 pixel
-922_2-
Bannerhely száma: 922
Méret: 120 x 240 pixel
Cibezz fiatalosan!
2009. február 23.

Bírod a reklámokat? Te jobbat csinálnál ?  Itt a nagy lehetőség!

Akár megveszel a reklámokért, akár falnak mész tőlük, ha szerinted tudnád jobban csinálni, mint amiket látsz, most bebizonyíthatod!

És ha tényleg új színt viszel a reklámokba, nem csak fizetünk a munkádért, de viszont is láthatod kinyomtatva, mert megjelentetjük – sokszor!


Magyarország egyik legnagyobb bankja, a CIB és a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) közös pályázatot hirdet, melynek témája: tervezz sajtóhirdetést a CIB Bank „CIBEZZ” fiataloknak szóló számlacsomagjának és a hozzá kapcsolódó Kultiprogramnak!

Ha még nem ismernéd: a legtöbb szolgáltatás ingyen jár (a számlavezetés, a bankkártya, az internetbank, az átutalások), a Kultiprogram keretében pedig trendi koncertjegyeket és más belépőket szerezhetsz – szintén ingyen –, Szigettől a Kispálig.


Ez nem mosópor és nem zacskósleves – lássuk, ki tudsz-e találni rá valami ütőset! Lehet képes hirdetés és lehet reklámcikk, lehet elborult grafika vagy kisregény, de akár reklámfilmet is forgathatsz, a lényeg, hogy hasson, és őszinte, laza nyelven szóljon a 14-26 éves korosztályhoz.


3 fős csoportok jelentkezését várjuk, két kategóriában (középiskolás diákok és felsőoktatási hallgatók).

DÍJAK KATEGÓRIÁNKÉNT
Az első helyezett 100.000 forint
A második helyezett  70.000 forint
A harmadik helyezett  50.000 forintot

A pályázatokat a 1576 Budapest, Pf. 10. címre várjuk. A borítékra írjátok rá:  „CIBEZZ”, és a pályázathoz mellékeljetek egy adatlapot is, amin a neveteket és minden elérhetõségeteket feltüntettek!

Beküldési határidő: 2009. március 15.


Bővebb információ: a www.due.hu weboldalon vagy a  1/222-821 telefonszámon

www.reklamakademia.hu | Copyright 2007 DFT-Hungária Kft. | Minden jog fenntartva | info@reklamakademia.hu | design: Activium