-921_2-
Bannerhely száma: 921
Méret: 468 x 60 pixel
-922_2-
Bannerhely száma: 922
Méret: 120 x 240 pixel
A Reklámakadémiáról

Mit jelent a kreativitás? Hogyan épül be a kreativitás a hétköznapokba? A reklám, mint alkalmazott művészet, a maga nemében egyedülálló módon, a legszélesebb közönséghez eljutó kortárs-alkotás, amely, méltatlanul, igen csekély megbecsülésnek örvend.

 

A Reklám-kreativitás Mesterkurzus célja, hogy definiálja a reklám helyét a kultúrában és a gazdaságban, megismertessen a reklámkészítés folyamatával, bepillantást engedjen annak mélységeibe, és komplex látásmódot adjon a hallgatóknak.

 

A reklám elsősorban gyakorlat-orientált tudományterület, ezért a reklámkészítés folyamatának bemutatására hazánk meghatározó reklámszakembereit kértük fel. Célunk, hogy a reklámszerető nagyközönség érthető, élvezetes és magas színvonalú előadások során ismerkedhessen meg a reklámkészítés kulisszatitkaival, és lehetőséget tudjunk teremteni az alkotó környezetben való továbbfejlődésre.

A Reklámakadémia előadói hazai reklámügynökségek vezetői, valamint olyan független alkotók (filmesek, zenészek, művészek), akik kiemelkedő színvonalú munkájukkal széleskörű elismerést vívtak ki a reklámszakmában. Nevük, és a honi reklámkészítés nívójának emelése érdekében kifejtett erőfeszítéseik garanciát jelentenek a magas színvonalú képzésre.

Nyilvántartási szám: 01-0793-04
Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-1160

www.reklamakademia.hu | Copyright 2007 DFT-Hungária Kft. | Minden jog fenntartva | info@reklamakademia.hu | design: Activium