-921_2-
Bannerhely száma: 921
Méret: 468 x 60 pixel
-922_2-
Bannerhely száma: 922
Méret: 120 x 240 pixel
Képzési tájékoztató

A Reklám-kreativitás Mesterkurzus államilag akkreditált felnőttképzésként indul 2008 szeptemberében. A kurzus látogatása olyan reklámszerető, a reklámkészítés iránt érdeklődő érettségizettek számára ajánlott, akik ügynökségi, vagy ügyfél oldalon szeretnének elhelyezkedni, vagy ezen a szakterületen kívánnak szakmai ismeretekre szert tenni.

A képzés tematikája két modulra épül. Az alapozó ismereteket a hallgatók a kurzus első moduljának előadásai során ismerik meg, a második modulban pedig tréning formájában gyakorolják. A szombati képzési napok biztosítják, hogy a képzés munka és iskola mellett is elvégezhető legyen.

A hallgatók számára a második modul gyakorlati óráinak látogatása nem kötelező, de a szakemberek által erősen ajánlott, mivel a tanult ismereteket itt próbálhatják ki a gyakorlatban is. Azok a hallgatók, akik csak az első modulra iratkoztak be, a modul elvégzéséig szabadon dönthetnek a folytatásról. A FAT tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy a hallgató az első és a második modult is teljesítse, valamint a második modul végéig beadott dolgozatára „megfelel” minősítést kapjon.

A képzésre a férőhelyek száma limitált, ezért az előjelentkezés során beérkező jelentkezési lapok tulajdonosai a beiratkozáskor elsőbbséget élveznek. Amennyiben az előjelentkezésekkel a férőhelyek betelnek, a további jelentkezők várólistára kerülnek. A várólistán szereplő jelentkezők a követező induló kurzusban beiratkozási elsőbbséget élveznek.

I. Modul tematikája

II. Modul tematikája

A teljes képzés sikeres elvégzésével szerezhető végzettség megnevezése: Reklámkreatív szakértő.


 

www.reklamakademia.hu | Copyright 2007 DFT-Hungária Kft. | Minden jog fenntartva | info@reklamakademia.hu | design: Activium